IKLAN BERBAYAR

Tuesday, 23 September 2014

MULTI-FUNCTION JUMPER STARTER

Assalamualaikum...

Sedikit perkongsian tentang kehebatan dan pentingnya alat ini untuk kita semua. Peralatan dinamakan MULTI-FUNCTION JUMPER STARTER yang  bertujuan membantu kita dalam permasalahan berkaitan dengan kereta. Pernahkah kereta anda mengalami masalah seperti meragam sewaktu ia dihidupkan? Jika ya... bateri kereta anda mungkin bermasalah tetapi tidak sampai kepada proses yang teruk.

Di sini ingin sekali saya mengesyorkan penggunaan peralatan ini untuk membantu anda. Bayangkan jika anda dalam keadaan terdesak, terhimpit dan sebagainya akibat kereta tidak dapat dihidupkan. Pasti anda buntu memikirkannya. Tetapi dengan MULTI-FUNCTION JUMPER STARTER memulihkan keadaan tersebut....

Yang pasti sekali peralatan seumpama ini sangat penting...ia mesti ada dan disimpan di dalam kereta anda pada setiap masa. Bayangkan jika dahulunya anda meminta pertolongan orang lain untuk membuat proses jumper start iaitu dengan melibatkan banyak hal. Tetapi alat ini hampir menyamai proses tersebut dengan cara yang lebih mudah dan senang.

MULTI-FUNCTION JUMPER STARTER
Bateri kapasiti : 12000 mAh
Out put : 5V-2A, 12V-2A
Input : 12V-1A
Tempoh cas : 4 jam (penuh)
( 6 month warranty )

Berminat pm/whatsapp : 013 7397087

No comments:

Post a Comment