IKLAN BERBAYAR

Tuesday, 23 September 2014

MULTI-FUNCTION JUMPER STARTER

Assalamualaikum...

Sedikit perkongsian tentang kehebatan dan pentingnya alat ini untuk kita semua. Peralatan dinamakan MULTI-FUNCTION JUMPER STARTER yang  bertujuan membantu kita dalam permasalahan berkaitan dengan kereta. Pernahkah kereta anda mengalami masalah seperti meragam sewaktu ia dihidupkan? Jika ya... bateri kereta anda mungkin bermasalah tetapi tidak sampai kepada proses yang teruk.

Di sini ingin sekali saya mengesyorkan penggunaan peralatan ini untuk membantu anda. Bayangkan jika anda dalam keadaan terdesak, terhimpit dan sebagainya akibat kereta tidak dapat dihidupkan. Pasti anda buntu memikirkannya. Tetapi dengan MULTI-FUNCTION JUMPER STARTER memulihkan keadaan tersebut....

Yang pasti sekali peralatan seumpama ini sangat penting...ia mesti ada dan disimpan di dalam kereta anda pada setiap masa. Bayangkan jika dahulunya anda meminta pertolongan orang lain untuk membuat proses jumper start iaitu dengan melibatkan banyak hal. Tetapi alat ini hampir menyamai proses tersebut dengan cara yang lebih mudah dan senang.

MULTI-FUNCTION JUMPER STARTER
Bateri kapasiti : 12000 mAh
Out put : 5V-2A, 12V-2A
Input : 12V-1A
Tempoh cas : 4 jam (penuh)
( 6 month warranty )

Berminat pm/whatsapp : 013 7397087

Sunday, 21 September 2014

PINENG POWERBANK 100 % ORIGINAL

PALING MENDAPAT SAMBUTAN...WOW!

Whatsapp ke 013-7397087

PINENG POWERBANK ORIGINAL

JUALAN PADA HARGA PROMOSI 100 % ORIGINAL PINENG. PENGHANTARAN PERCUMA KE SEMENANJUNG, SARAWAK DAN LABUAN. TAWARAN SAH SEHINGGA 30 NOVEMBER 2014.

BERMINAT PM/WHATSAPP KE,

013-7397087

Thursday, 18 September 2014

PINENG POWERBANK

JOM BACA DAN KONGSI PENGALAMAN PENGGUNA INI....

PINENG POWERBANK
Al hamdulillah....syukur. Safely arrived so cute, Green Coulor macam "sabun"...comelkan. Ku namakan ia my Green Soap Powerbank 10000mAh.

Harga? Masya Allah....memang tersangat murah. Harga tak jadi masalah kan....yang penting ia Original Product....

Mula-mula agak khuatir juga ori ke tak.. pastu gores di hologram warna emas tu...check security code di website Pineng...Alhamdulillah ternyata benar  original. Ia geniune product 100% Original Pineng...

Paling best sekali 1 tahun warranty siap warranty card lg tu...Free  Ori  Pouch. This is a "Trusted Seller Nationwide" ....memang best. Ada lagi, manufacturer provide 1 to 1 exchange warranty product. Macam iphone. Maknanya jika ia rosak disebabkan proses pengilangan akan diganti semula. ( dijamin tukar baru).

Dah buat charging test tau... terbukti my Samsung Note 2 boleh charge 3 times full. Memang terbaik....

Pengguna ini adalah saudara ku sendiri....syabas.

Spec/capasity,

PN 913 10000mAh
PN 968 10000mAh
PN 928 10000mAh
PN 938 10000mAh
PN 929 15000mAh
PN 999 20000mAh

Anda berminat sila berikan butiran lengkap,

Nama:
Alamat:
Pilihan Produk:
No Phone/whatsapp:

Dan whatsapp ke 0137397087 (shahrul).

PINENG POWERBANK...

Powerbank PINENG dengan pelbagai model....
Tawaran pada harga termurah.
100% Original...

Spec: Model/kapasiti

PN 913 10000 maH

PN 968 10000 maH

PN 928 10000 maH

PN 938 10000 maH

PN 929 15000 maH

PN 999 20000 maH

Penghantaran ke seluruh Semenanjung, Sarawak dan Labuan.

Berminat sila berikan butiran lengkap seperti berikut;

NAMA:
ALAMAT:
JENIS PESANAN MODEL:
NO. PHONE/WHATSAPP:

Dan whatsapp ke 0137397087
(Shahrul)

Tunggu sehingga saya PM anda...sekian terima kasih.

Wednesday, 2 July 2014

Pengosian Jiwa

Bismillah, Slm Ramadhan al-mubarak. Ramdhan yg ku kasihi dan yg ku sayangi. Begitu cepat rasanya masa berlalu. Seingat aku baru semalam dikau datang mengetuk pintu hati lantas memberi perkhabaran gembira kepada setiap umat Nabi SAW perihal kedatangan mu itu. Kedatangan mu pasti di sambut dengan penuh kesyukuran malah setiap jiwa merasakan manis saat bersama mu. Apa sahaja amalan kebajikan akan digandakan pahalanya. Baik siang mahu pun malam mu penuh hikmah. Jika siang mu kami berpuasa menjalankan ibadah rukun ke tiga dengan penuh keimanan dan tawaduk. Tanpa makan dan minum malah kami tetap teguh menjalankan syariat. Apabila malam mu tiba terasa penat lelah kami terbalas dengan pelbagai hidangan menarik. Antaranya solat terawikh,qiamulail,membaca al-quran,berzikir dan banyak lagi amslan lain yg sangat istimewa srbagai hadiah untuk kami. Dan yg pastinya tawaran ini hanya datang bersama mu. Ia tiada di dalam bulan-bulan yg lain. Manakala ganjaran pahala yg dijanjikan oleh Nya amat besar. Terasa rugi jika kita tidak merebut peluang yg didatangkan khas ini.
Betapa syukurnya aku berkesempatan bertemu dengan bulan yg mulia ini dalam keadaan diri,keluarga serta seluruh umat islam bersedia menyambutnya dengan semangat dan keimsnan yg tinggi terhadap penciptanya....

Tuesday, 17 June 2014

Ramadhan Datang Lagi

Assalamualaikum.
Bismillah,,,selawat dan salam buat Nabi junjungan Muhammad SAW, selamat sejahtera hendaknya ke atas keluarga baginda serta para sahabat sekalian semoga dirahmati Allah SWT selalu.
Selamat datang Ramadhan. Alhamdulilah syukur dan segala pujian bg Allah SWT, tahun ini sekali lg umat islam di seluruh dunia akan menyambut kedatangan ramadhan bulan yg penuh berkat. Ia saat dinantikan oleh semua umat islam. Bulan rezeki, bulan amal ibadah dan bulan beramal. Ramadhan jg membentuk sahsiah diri kerna ramadhan adalah bulan untuk umat Nabi SAW.
Ramadhan mengandungi tiga peringkat kurniaan ilahi yg tdk trdapt dlm bulan-bulan yg lain. Iaitu pertama pembebasan dari api neraka, kedua rahmat dan ketiga pengampunan. Inilah peluang yg ditawarkan oleh Allah SWT untuk umat nabi Muhammad SAW yg tiada pada umat nabi lain. Wallahua'lam.
Semoga ramadhan tahun ini lebih bermakna sehinggalah kedatangan i'dulfitri...insyaAllah...wslm.